Recommendation Uniserver

We helpen je graag

Laat hieronder je naam en nummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Uniserver: korte lijnen en oprechte aandacht

“De Jong Reclame heeft de gevelreclame voor ons nieuwe pand aangebracht en daar zijn we tot op de dag van vandaag heel tevreden over.

We zitten met Uniserver aan de ringweg van Alkmaar en het was belangrijk dat ons logo groot, volledig verlicht en goed zichtbaar zou zijn. Dat is gelukt; al in de eerste week na plaatsing kwamen er mensen naar ons toe om te zeggen dat ze nu precies wisten waar ze ons konden vinden.

Erg prettig vind ik het persoonlijke contact en de korte lijnen met De Jong Reclame. Zij hebben onze groei meegemaakt en kennen onze behoeften door en door. In de loop van de jaren hebben we dan ook een goede relatie met elkaar opgebouwd. Wanneer we drukwerk, nieuwe vlaggen of iets dergelijks nodig hebben, is een telefoontje vaak voldoende. Ze regelen het goed en snel, wat maakt dat wij ons er niet meer mee bezig hoeven houden.

Ook hun nazorg is goed. Dat bleek bijvoorbeeld uit het volgende: het is belangrijk dat de verlichting van de gevelreclame enkele uren per dag uitstaat. Op een dag kreeg ik een telefoontje van De Jong Reclame dat ze de verlichting aan hadden zien staan bij het langsrijden en of we dat in de gaten konden houden. Voor mij betekent het dat ze bij De Jong Reclame oprecht aandacht hebben voor de klant.”  

Luuk van Diepen, inbound marketeer bij Uniserver

 

Testimonial Cool kunst en cultuur

"Als we De Jong Reclame bellen, staan ze vaak dezelfde dag al op de stoep."

Testimonial Veris

"Zelf werken wij alleen voor familiebedrijven, dus dat familiegevoel bij De Jong Reclame past goed bij wie wij zijn."

Erkend signbedrijf

Wij zijn een erkend signbedrijf voor binnen- en buitenreclame. Bekijk ons profiel op SI’BON.

Deel deze pagina:

K.v.K. 37069536

B.T.W. NL8195.61.733.B01

Industriestraat 4a

1704 AA Heerhugowaard

Tel. (072) 566 92 23

info@reclame-dejong.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMSSHARK CMS