Recommendation Restaurant Van Speijk

Restaurant Van Speijk: het is precies geworden zoals we bedacht hadden

"Onze gevelreclame is precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Zelfs met het lettertype dat we graag wilden. Ja, daar worden we wel blij van. 

De Jong Reclame heeft ons geadviseerd om ledverlichting te nemen: energiezuiniger dan neon en bovendien voorkom je dat er een letter stuk gaat en de rest niet, wat een armoedig effect geeft. We kunnen het licht dimmen als we willen en zelfs andere kleuren gebruiken, met kerst en valentijnsdag bijvoorbeeld. Een extra coating zorgt ervoor dat de reclame beschermd is tegen zout en zee, want we zitten aan de kust en dat vraagt extra aandacht. Het is allemaal netjes en met aandacht gedaan. Precies zoals afgesproken.

Waar we van houden, is dat ze bij De Jong Reclame duidelijk zijn over wat ze doen en wat het kost. Bovendien ronden ze de klus pas af als ze zelf ook tevreden zijn. Dat betekende bijvoorbeeld dat Remy regelde dat onze verlichting niet alleen buiten, maar ook binnen op afstand bediend kan worden. Buiten vond hij zelf ‘onhandig’. Dat streven naar perfectie zien we als het teken dat het bij De Jong echt om de klant draait.”

Alexandra Viersma en Arnoud Schimmel, eigenaren

Testimonial Idexx

"Ze hebben een duidelijk focus op de klanten. Het contact verloopt soepel: een telefoontje en ze staan op de stoep."

Restaurant Van Speijk goed zichtbaar

Restaurant van Speijk in Egmond aan Zee is nu net als de naamgenoot vuurtoren Van Speijk goed zichtbaar in het donker.

Deel deze pagina:

K.v.K. 37069536

B.T.W. NL8195.61.733.B01

Industriestraat 4a

1704 AA Heerhugowaard

Tel. (072) 566 92 23

info@reclame-dejong.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMSSHARK CMS