Recommendation Cool

We helpen je graag

Laat hieronder je naam en nummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Wij zijn een door SI'BON erkend signbedrijf. Dit keurmerk is dé garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Cool kunst en cultuur: het is prettig om te kunnen vertrouwen op hun specialisme

“Voor de grotere beletterings- en printwerkzaamheden in ons theater kiezen we graag voor een lokale partij die persoonlijk langskomt en ons van advies voorziet.

Als we De Jong Reclame bellen, staan ze vaak dezelfde dag al op de stoep. Ze adviseren over de materiaalkeuze of bijvoorbeeld de grootte van de letters. Zo’n afspraak duurt precies zolang als nodig: ze nemen de tijd, maar blijven niet dralen als eenmaal duidelijk is wat ze moeten weten. Praktisch en efficiënt!

De Jong Reclame heeft onder meer fotobehang verzorgd achter de bar en in het café, belettering in het artiestengedeelte en canvasdoeken van de artiesten die hier hebben opgetreden. De kwaliteit van wat ze bieden is uitstekend en bovendien weten ze waar ze het over hebben.

Zo wilden we nieuwe bewegwijzering in het artiestengedeelte. Van tevoren hadden we daar zelf over nagedacht, maar toch kwam Remy met zaken die ons ontgaan waren. Hij liet ons precies zien hoe we op de juiste plekken duidelijkheid konden bieden. Verder is de opvolging goed. Offertes zijn snel in huis en kan ik digitaal ondertekenen. Dat soort dingen maken dat er een bijzonder prettige samenwerking is.”

Roos Slot, Marketing en Publiciteit Cool kunst en cultuur

Testimonial Uniserver

"Korte lijnen en oprechte aandacht"

Testimonial Restaurant Van Speijk

"Onze gevelreclame is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Ja, daar word ik wel blij van."

Deel deze pagina:

K.v.K. 37069536

B.T.W. NL8195.91.733.B01

Industriestraat 4a

1704 AA Heerhugowaard

Tel. (072) 566 92 23

info@reclame-dejong.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMSSHARK CMS