Geschiedenis

23 jaar De Jong Reclame

 

In 1994 startte Harry de Jong zijn eigen beletteringsbedrijf. Gewoon, op zijn eigen slaapkamer.

Hij kocht lichtbakken in die hij beplakte. Op een zeker moment huurde hij een gedeelte van een winkel en ging beplakken in opdracht van zijn verhuurder. Harry benaderde oude klanten en langzaam ging het bedrijf ‘lopen’.

Remy

Zijn zoon Remy kwam in het bedrijf toen De Jong Reclame verhuisde naar een bedrijvenverzamelpand in Broek op Langedijk. Hij startte met computerwerk, snijden en ontwerpen. Harry vervaardigde zelf de lichtbakken.

Stefan

Toen ze in 2002 verhuisden naar Heerhugowaard, kwam ook zoon Stefan bij het bedrijf werken. De rollen veranderden enigszins. Remy ging steeds meer naar klanten toe. Stefan hield en houdt zich bezig met de aansturing van de productie, ontwerpen en de offertes.

Meer medewerkers

De Jong Reclame bestaat dit jaar 23 jaar en is inmiddels een succesvol familiebedrijf. Op het moment zijn er twee medewerkers in dienst. Harry is nog steeds regelmatig op kantoor te vinden voor hand- en spandiensten.

We helpen je graag

Laat hieronder je naam en nummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Testimonial Cool kunst en cultuur

"Als we De Jong Reclame bellen, staan ze vaak dezelfde dag al op de stoep."

Wij zijn een door SI'BON erkend signbedrijf. Dit keurmerk is dé garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Deel deze pagina:

K.v.K. 37069536

B.T.W. NL8195.61.733.B01

Industriestraat 4a

1704 AA Heerhugowaard

Tel. (072) 566 92 23

info@reclame-dejong.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMSSHARK CMS