Over ons

Over De Jong Reclame

Als we langs een pand rijden met onze gevelreclame erop of een auto met onze belettering, dan kunnen we daar enorm van genieten. Ja, zelfs nog na jaren, wanneer we zien dat de kwaliteit die we garanderen behouden is gebleven.

Wij, Remy en Stefan de Jong, zijn samen eigenaar van De Jong Reclame in Heerhugowaard. We namen het bedrijf over van onze vader, die het oprichtte in 1994. De onderneming is sindsdien gestaag gegroeid en inmiddels een bekende naam in de regio.

Vakmanschap en snel schakelen

Dit jaar bestaan we 23 jaar. Dat betekent dat je kunt rekenen op jarenlang technisch en praktisch inzicht en veel praktijkervaring. Bovendien zijn we flexibel, kunnen we snel schakelen en streven we altijd naar de beste oplossing.

Onze kennis van materialen, technische mogelijkheden en nieuwe vondsten is groot: we leiden onze medewerkers daarom intern op.

Het printen, het beletteren en het lassen van constructies gebeurt in onze eigen werkplaats. Ook de uiteindelijke bevestiging van de letters of het spandoek aan de gevel doen wij zelf; dé garantie op een feilloze afwerking.

 

 

We helpen je graag

Laat hieronder je naam en nummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Testimonial Schildersbedrijf Dijkstra

“Niets dan lof heb ik voor De Jong Reclame. Ze zijn snel, netjes, verzorgd, duidelijk, prijstechnisch goed…"

Deel deze pagina:

K.v.K. 37069536

B.T.W. NL8195.61.733.B01

Industriestraat 4a

1704 AA Heerhugowaard

Tel. (072) 566 92 23

info@reclame-dejong.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMSSHARK CMS