De Jong Reclame

Reclame die werkt  

Laten we eerlijk zijn: zichtbaar zijn is niet moeilijk. Je hangt een bord aan de gevel, laat folders drukken en klaar. De keuze in bedrijven die zich bezighouden met binnen- en buitenreclame is bovendien gigantisch, dus het is ook nog eens snel geregeld.

Effectief zichtbaar zijn is een ander verhaal. Hiervoor is het nodig dat je nadenkt over wat je wilt bereiken, waar en hoe vaak je de reclame gebruikt, van welke kwaliteit het product moet zijn en of duurzaamheid een rol speelt... 

Het antwoord op elke vraag rond sign en print

Wij houden ons al 23 jaar dagelijks bezig met dit soort vragen. Bijna een kwart eeuw kijk op reclame... 

Wist je bijvoorbeeld dat het beletteren van je bedrijfswagen een goede en goedkope manier is om top of mind te zijn? Of dat je met het bekleden van een muur met wallcovers of muurprints een totaal andere sfeer maakt in een ruimte?

Bedrijven zichtbaar maken met driedimensionale reclame - ofwel signing - en digitale print. Dat doen we bij De Jong Reclame. Wij adviseren je graag en met plezier. Daarbij kijken we naar je wensen, naar je budget en naar de behoefte van je klanten. 

Wij hebben een nuchtere kijk op reclame. Alles kan, maar niet alles werkt. Benieuwd naar ons zienswijze? Bel ons voor een afspraak of kom langs. 

We helpen je graag

Laat hieronder je naam en nummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

365 dagen per jaar zichtbaar in Langedijk!

 

Hoe vaak koop je een vlaggenmast?

Waarschijnlijk maar een keer.... Neem daarom wat tijd om je te laten adviseren over wat voor jouw bedrijf de beste keuze is en markeer je bedrijf op waardige wijze met het juiste type vlaggen- of baniermast.

 
Deel deze pagina:

K.v.K. 37069536

B.T.W. NL8195.91.733.B01

Industriestraat 4a

1704 AA Heerhugowaard

Tel. (072) 566 92 23

info@reclame-dejong.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMSSHARK CMS